Bonex Mining Oasis предоставя колокация от следващо поколение, която надхвърля сигурността и надеждността. BoneX Mining Oasis се откроява с най-добрите срокове за внедряване и енергийна ефективност, което ви позволява да копаете криптовалутата си със спокойствие.

Bonex Mining Oasis е специализиран в изпълнението на прости решения за всички ваши нужди за копаене. Ексклузивните партньорства с производителите на хардуер услуги, осигуряват водещи в индустрията срокове за изпълнение и най-новите продукти за добив на криптовалута.

За разлика от повечето доставчици на хардуер, ние нямаме максимални обеми на поръчки, които позволяват лесна транзакция както за малки, така и за големи операции.

Иновативно решение

Bonex Mining Oasis е посветен на предоставянето на първокласни инфраструктурни услуги при максимална възвръщаемост на инвестициите. Нашият ангажимент за създаване и поддържане на блокчейн екосистемата е несравним на територията на България.

Bonex Mining Oasis е жизнеспособна опция за настаняване на собствен хардуер за копаене, ако имате малък бюджет, за да направите свое собствено съоръжение за добив. Много компании изнасят своите системи, за да имат по-висока сигурност и подкрепени връзки.

24/7/365 сигурност на инвестицията

Нашите бързо разрастващи се съоръжения разполагат с техническа поддръжка 24/7/365. Благодарение на сигурността на ниво 3 DC на място, нашите клиенти са спокойни, знаейки, че техните инвестиции са защитени.

Противопожарна система за мониторинг на температурата в колокационните зали чрез мрежа от конвенционални димно-оптични и термични датчици. Сигурността се гарантира от 24/7 физическа охрана, контрол на достъп до периметъра и СОД система на обекта. Метална ограда, висока 2200mm, с бодлива тел и сензорен кабел против взлом. Видео наблюдение с HD камери и "Motion Detection" записи.

Удобен достъп

Достъп до мониторинг приложение, чрез което можете в реално време да следите изразходената от вас електроенергия на всяка една машина, както и да я включите и изключите от разстояние при нужда.

Bonex предлага цялостно решение за Вашите крипто инвестиции.

Bitcoin Mining Oasis отваря врати на 1- ви май!

Какво предлагаме:

Месечна такса от 45 лв на риг с ДДС като се таксува дъно, а не видеокарта.

Това включва:

1. Клетка във вентилирана, прахово-филтрирана зала.

2. Интернет връзка.

3. Техническа поддръжка - Във времевата рамка от 10:00 и 22:00ч. има на разположение технически екип, който реагира при евентуален проблем. В случай на повреда може сами да предоставите резервна част или да закупите от нас.

4. Софтуерна поддръжка - Това означава, че вашите машини се наблюдават от бот 24/7 и от технически екип в работно време. Не е необходимо да ни уведомявате, ако има проблем с машината, ние сами ще видим и ще отстраним повредата. В софтуерната поддръжка влиза също и оптималното настройване на машините, пуул-а.

5. Закупуване на смарт контакт на цена от 20 лв. - Смарт контактът позволява да проследяването консумация в реално време, като съхранява данни за изминали месеци и предоставя възможност да рестартирате машината си дистанционно.

Обектът се намира на територията на най-големия метрологичен завод в България, като това дава възможност да предоставим на нашите клиенти с 22% по-ниска цена на промишлен ток от всяка друга в страната.

Всеки, който има желание да ползва услугите и се запише предварително до 20-ти април, ще получи един месец абсолютно безплатно обслужване и поддръжка, както и 50% отстъпка от обслужване и поддръжка от втория месец.