За първи път в България: БМВ вече приема биткойн

За първи път в България: БМВ вече приема биткойн

Феновете на луксозната марка вече могат да се сдобият с чисто ново лъскаво возило плащайки посредством Бикойн или Етериум.

Услугата вече е активна и достъпна от официалния дилър на BMW – Бова Кар, посредством иновативния дигитален крипто ексчейндж – Bonex.bg.

“Партньорства от този ранг говорят само колко се увеличава доверието и разпространението на Биткойн. Мисията на нашата компания е да направим крипто достъпно по въможно най-удобния за клиента начин, давайки му възможност да пазараува директно както премиум автомобили, така и в бъдеще всичко останало”, споделиха мениджърите на Бонекс. 

От компанията споделиха, че разработват силна партньорска програма, която има за цел да приобщи повече бизнеси и търговци да приемат виртуалната валута. Чрез услугата на Bonex бизнесът инстантно ще може да превалутира и да получава средствата си в български лева, когато потребител поиска да плати в биткойн.

С BoneX всеки един потребител има възможността да навлезе по изключително лесен, бърз, достъпен и удобен начин в света на криптовалутите, да следи в реално време движението и тенденциите на техните цени, както и да се възползва от предлаганите от платформата инструменти за изграждането на ценните за всеки инвеститор фундаментални и технически анализи.